Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța. Dosare penale pentru mai mulţi şoferi prinşi băuţi la volan

ro

15 Mar, 2021 14:54 1279 Marime text
  • Mai multe infracțiuni la regimul rutier au fost  constatate de polițiștii din județul Constanța.
  • În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
La data de 14 martie a.c., în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe strada Midiei din orașul Năvodari, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 14 martie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism pe strada Bradului din localitatea Văleni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 14 martie a.c., în jurul orei 17.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe strada Nicolae Iorga din orașul Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 14 martie a.c., în jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, pe raza localității Ion Corvin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 14 martie a.c., în jurul orei 07.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe strada Nicolae Grigorescu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii