Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Control la o societate comercială din Mihail Kogălniceanu. Ce au constatat oamenii legii

ro

18 Aug, 2020 11:23 2068 Marime text
  • Acțiune a polițiștilor de la economic, în localitatea Mihail Kogălniceanu. 
La data de 17 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică, Inspectoratului Teritorial de Muncă și Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor Constanța au desfășurat o acțiune pe DN 22, în localitatea Mihail Kogălniceanu, la un punct de lucru al unei societăți comerciale.

În urma activităților, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională, în valoare de 10.000 de lei, la O.U.G. 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, fiind confiscată suma de 626 de lei.

De asemenea, polițiștii de investigare a criminalității economice au constatat o infracțiune la Legea 8/1996, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de reproducere a operelor sau a produselor purtătoare de drepturi conexe.

Totodată, reprezentanții A.N.P.C. Constanța au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 10.000 de lei, pentru abateri privind produsele expirate, produse și proceduri nesigure, produse depozitate neconform, ustensile neprofesionale, cât și neîngrijire bloc alimentar, conform O.G. 21/1992, în același timp fiind dispusă oprirea temporară a prestărilor de servicii până la remedierea deficiențelor.

În plus, reprezentanții D.S.P. Constanța au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 6.200 de lei, pentru încălcarea prevederilor H.G. 857/2011 privind normele din domeniul sănătății publice. Administratorul societății comerciale a fost invitat la sediul I.P.J. Constanța, respectiv I.T.M. Constanța, pentru continuarea verificărilor. 

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii