Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Bărbat înjunghiat de 14 ori și călcat în picioare, într-un magazin. De la ce a pornit totul

ro

26 Nov, 2019 19:11 3461 Marime text

Un bărbat a fost înjunghiat de 14 ori și a fost bătut și călcat în picioare de doi indivizi, într-un magazin din județul Constanța, scrie observator.tv. 

Incidentul extrem de violent a fost surprins de camerele de supraveghere.

Incidentul s-a consumat vineri seara, într-un magazin din localitatea constănțeană Hârșova. Camerele de supraveghere surprind momentul în care doi indivizi intră în magazin și se năpustesc asupra unui bărbat.

Victima e lovită mai întâi în față cu o sticlă de apă. Surprins, bărbatul nu a avut nicio reacție. Cei doi agresori încep să-l lovească, în timp ce el s-a prăbușit pe o masă, apoi pe jos, într-un colț al magazinului.În timp ce era pe jos, victima a fost călcată în picioare de cei doi. În cele din urmă, agresorii au părăsit magazinul. În mod miraculos, bărbatul atacat a supraviețuit și este în spital.

Potrivit victimei, totul a pornit de la o tragedie produsă în urmă cu doi ani. Atunci, un nepot al atacatorului a murit într-un accident rutier. La volanul unei mașini implicate în accident era vărul bărbatului atacat. De atunci, între cele două familii este permanent scandal.

Atacul sângeros de vineri seară a ajuns la cunoștința poliției din Constanța, care a deschis dosar penal.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii