Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Bărbat din Hârșova, cercetat pentru comercializarea fără documente legale a peștelui (galerie foto)

ro

28 Sep, 2021 18:02 2013 Marime text

  • Bunurile au fost ridicate, în vederea confiscării, acestea valorând aproximativ 10.000 de lei.
La data de 28 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de braconaj piscicol îndreptate împotriva habitatelor piscicole naturale, a transportului şi comercializării ilegale a produselor şi subproduselor din peşte.

În acest context, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au depistat, în localitatea Hârșova, un bărbat, de 26 de ani, în timp ce ar fi oferit spre vânzare 1.260 de grame de icre negre, 630 de grame de icre de știucă și 34 de kilograme de pește din speciile somn, hering, plătică, mreană și avat, fără a putea prezenta actele de proveniență a mărfii.

Bunurile au fost ridicate, în vederea confiscării, acestea valorând aproximativ 10.000 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește, potrivit O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii