Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Activitate rutieră. Mai mulţi şoferi s-au ales cu dosare penale. Ce nereguli au depistat agenţii

ro

17 Jun, 2021 18:25 1102 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii din județul Constanța.
  • În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală. 
La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 40 de ani, în timp ce a condus un autoturism, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 14.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 50 de ani, în timp ce a condus un autoturism, pe DN3, în orașul Murfatlar, având permisul de conducere anulat.

La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 32 de ani, în timp ce a condus un autoturism, în localitatea Ciocârlia de Sus, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 21.10, polițiști din cadrul Birului Rutier Medgidia au depistat un minor, de 17 ani, în timp ce a condus un moped, pe strada Teilor din satul Cotu Văii, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că vehiculul i-a fost încredințat pentru a fi condus pe drumurile publice, de către un bărbat, deși cunoștea faptul că cel în cauză nu posedă permis de conducere.
 
La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 01.50, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au depistat un bărbat, de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Costinești. În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că actul prezentat de acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui permis de conducere eliberat de autoritățile române, fiind un fals.
 
În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii