Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Accident rutier în Lazu. Un autoturism s-a răsturnat pe marginea drumului. Două persoane, preluate de ambulanță

ro

20 Jan, 2020 10:42 4132 Marime text
Pompierii ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la un accident produs în localitatea constănțeană Lazu, la ieșire către municipiul Constanța. Un singur autoturism a fost implicat, medicii fiind solicitați să acorde îngrijiri medicale pentru două persoane. Un autoturism a ajuns pe marginea drumului, după ce s-a răsturnat în urma coliziunii cu mai mulți arbori tineri și arbuști.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Anamaria Stoica, „au fost preluate 2 victime conștiente, cooperante una de echipajul SMURD B și una de echipajul SAJ. Acestea vor fi transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite”.

Oficial IPJ Constanța

Un bărbat, de 74 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Lazu către Constanța, iar la un moment dat, pe fondul neatenției în conducere, ar fi pierdut controlul direcției de mers, părăsind partea carosabilă către dreapta și intrând în coliziune cu un copac. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a pasagerei - dreapta, o femeie de 68 de ani.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii