Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii tulceni se vaccinează împotriva COVID-19

ro

16 Feb, 2021 15:43 1283 Marime text


 
  • Inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, colonel Bordei Ion, a fost vaccinat astăzi, 16 februarie a.c., la Centrul Medical Judeţean Tulcea, precizând că este un gest de responsabilitate civică.
 

Consider că vaccinarea împotriva COVID-19 reprezintă un gest de responsabilitate civică, o acţiune importantă prin care putem reduce riscul de îmbolnăvire şi riscul de a dezvolta o formă severă de boală, a precizat Ion Bordei.


Pe lista deschisă în cadrul Centrului Medical Judeţean Tulcea s-a înscris până în prezent o treime din jandarmii tulceni, exprimându-şi dorinţa de a se vaccina împotriva COVID-19, urmând ca în perioada următoare, să continue imunizarea angajaţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, aceasta încadrându-se în cea de a doua etapă a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, care include populaţia cu grad de risc şi lucrători care desfăşoară activităţi în domenii-cheie.

De la debutul pandemiei, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au fost confirmate 7 cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, în prezent nefiind înregistrate astfel de cazuri.

La nivelul unităţii au fost luate măsuri de prevenire, constând în acordarea unei atenţii permanente asigurării materialelor de protecţie, echipării jandarmilor care intră în serviciu cu mască, mănuşi, acestora fiindu-le asigurate şi substanţele dezinfectante. Sunt de asemenea luate măsuri de igienizare şi dezinfectare periodică a spaţiilor de lucru, precum şi a autospecialelor din dotare în vederea limitării răspândirii virusului.


Sursă foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii