Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii tulceni, la datorie cu ocazia sărbătoririi hramului Bisericii Sf. Gheorghe din municipiu

ro

23 Apr, 2021 10:48 1230 Marime text
  • Efectivele de ordine publică sunt prezente pentru protejarea persoanelor și pentru prevenirea oricăror incidente care ar putea afecta ordinea publică.
 
Astăzi, jandarmii sunt prezenți în zona Bisericii Sf Gheorghe, din municipiul Tulcea, unde se sărbătorește ziua hramului.
 
Efectivele de ordine publică sunt prezente pentru protejarea persoanelor și pentru prevenirea oricăror incidente care ar putea afecta ordinea publică.

De asemenea,  jandarmii oferă cetățenilor măști de protecție, sfătuindu-i să le poarte corect, pentru a-și proteja sănătatea lor și a celor din jur, astfel de acțiuni  informative-preventive, având scopul de a explica oamenilor necesitatea respectării tuturor normelor de protecție sanitară, pentru prevenirea îmbolnăvirilor.
  

Reamintim cetățenilor faptul că pot solicita sprijinul jandarmilor prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 sau prin sesizarea celei mai apropiate patrule de jandarmerie, atunci când situația o impune, este mesajul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: IJJ Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii