Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii Grupării Mobile Tomis, misiune în apropierea Pieței Obor. Ce au descoperit

ro

05 Oct, 2020 15:55 1538 Marime text
        
  • Jandarmii au surprins în Constanţa, trei persoane care doreau să vândă fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege,  137 de articole de îmbrăcăminte (75 pantaloni de trening și 62 bluzoane) susceptibile de a fi contrafăcute.
 
Duminică, 04 octombrie a.c., ora 11.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în apropierea „Pieței Obor” și din municipiul Constanţa, au surprins trei persoane în timp ce comercializau, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, 137 de articole de îmbrăcăminte ,susceptibile de a fi contrafăcute.

„Luate la întrebări, persoanele nu au putut prezenta documentele de provenienţă a mărfii. În plus, nu deţineau nici autorizaţie de comercializare a bunurilor. Prin urmare, jandarmii le-au întocmit actele de constatare pentru fapta de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Bunurile oprite de la comercializare (75 pantaloni de trening și 62 bluzoane) au fost indisponibilizate, în vederea confiscării”, precizează Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.
.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii