Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:08 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii Grupării Mobile Constanța, acțiuni pentru respectarea măsurilor împotriva COVID-19

ro

19 Mar, 2021 12:19 1800 Marime text
  • Acțiuni ale jandarmilor constănțeni.
 
În perioada 12-19.03.2021, jandarmii Gruparii Mobile Constanta au desfăsurat împreună cu colegii polițiști, acțiuni punctuale pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid-19. Cu aceste ocazii au fost aplicate 217 sancțiuni contravenționale, din acestea 175 au fost avertismente, iar 42 amenzi în valoare de 22.500 lei.
  
În aceeași perioadă jandarmii au desfășurat mai multe acțiuni cu reprezentanții companiei de transport local CT BUS, în mijloacele de transport în comun, pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid-19.

„Majoritatea cetățenilor au înțeles că purtând masca ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru, dar au fost și nouă persoane care au fost sanctionate cu avertisment și li s-au oferit măsti de protecție pentru a putea continua călătoria”, transmite Gruparea Mobilă Constanța.
 
Jandarmii recomandă:
- Purtati masca in spațiile publice pentru a va proteja pe dumneavoastră si pe cei din jur, păstrați distanțarea fizică și evitați aglomerațiile. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța.
- Respectați regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja!
- Informați-vă doar din surse oficiale!


Sursă foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii