Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănțeni asigură ordinea publică la evenimentele din acest weekend

ro

21 Feb, 2020 09:10 1098 Marime text

În acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice la o serie de evenimente sportive organizate în zona de responsabilitate.
 
Pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea faptelor de natură contravenţională şi penală, jandarmii se vor afla în zonele arenelor sportive unde se vor desfășura meciurile programate pentru acest weekend.
 
Evenimentele anunţate până în acest moment la care oamenii legii vor fi prezenţi sunt următoarele:
  • meciul de handbal  feminin C.S.U. Neptun Constanța - C.S.U. Știința București, partida de baschet feminin C.S. Phoenix Știința Constanța - B.C. Sirius Târgu Mureș, meciul de fotbal F.C.Farul Constanța - C.S. Concordia Chiajna, sâmbătă 22 februarie;
  • partida de handbal masculin A.H.C. Dobrogea Sud Constanța - C.S.A. Steaua București, meciurile de futsal în cadrul Trofeului Telegraf și Trofeului Liga Old Boys, duminică 23 februarie. 
Se recomandă participanţilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă ce ar conduce la tulburarea ordinii publice, atât pe durata meciurilor cât şi după terminarea acestora, mulţumind totodată pentru modul civilizat în care şi-au încurajat echipele favorite până în prezent. 

În aceste misiuni jandarmii vor coopera cu efective din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și din cadrul Poliției Locale.
    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii