Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmeria Mobilă Constanța asigură ordinea publică la meciul AFC Dunărea Călărași-FC Rapid București

ro

26 Nov, 2019 12:44 1843 Marime text
Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa și Inspectoratul de Jandarmi Județean Călăraşi vor asigura miercuri, 27 noiembrie a.c., măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre A.F.C. Dunărea Călăraşi și F.C. Rapid Bucureşti. Meciul se va disputa începând cu ora 14.00, pe stadionul “Ion Comşa” din municipiul Călăraşi.
 
Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 12.00, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. De asemenea solicităm, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.
 
Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
 
În această misiune jandarmii vor coopera cu efective din cadrul I.P.J. Călărași, I.S.U. Călărași și Poliția Locală Călărași.
 
Informaţii suplimentare
- este interzisă introducerea în stadion de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.
- este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.
- nu este permisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Sursă foto: Jandarmeria Mobilă Tomis
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii