Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarm de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis“ Constanța, medaliat de către Președintele României

ro

02 Dec, 2021 16:56 2378 Marime text
Un jandarm de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Tomis” Constanța a fost medaliat de către Președintele României cu prilejul Zilei Naționale a României. 
 
Potrivit reprezentanților GJM, cu prilejul Zilei Naţionale a României – 1 decembrie 2021, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Tomis” Constanța a fost desfășurată astăzi o activitate festivă, în cadrul căreia comandantul unității, colonel Dima Constantin l-a felicitat pe plutonier adjutant Târsână Daniel, care a fost recompensat de către Președintele României cu Medalia Bărbăție și Credință, clasa a III- a, cu însemn pentru militari.

„Vă reamintim că Daniel, colegul nostru, a găsit în data de 06 iulie a.c., pe strada Ogorului din Năvodari o agendă, în interiorul căreia se aflau 1500 de euro, bani pe care, i-a înapoiat proprietarei după ce a identificat-o. Aceasta a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că nu credea că o să mai recupereze banii adunați cu trudă pentru renovarea casei și este profund recunoscătoare pentru gestul jandarmului“ - au precizat reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța.

         
Totodată, 16 jandarmi au fost avansaţi în grad ( 2 ofițeri și 14 subofițeri), toţi înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru modul  exemplar în care și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu.

După prezentarea Ordinelor de înaintare în grad colonelul Dima Constantin – comandantul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța a înmânat noile grade militare colegilor recompensați.
          
Comanda unității a transmis sincere felicitări celor avansați și le dorește succes în activitatea viitoare, în slujba Jandarmeriei și a cetățenilor. 

Sursa foto: GMJ Tomis Constanta
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii