Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jaf la o universitate din Cluj-Napoca. Prejudiciu uriaș (galerie foto)

ro

06 Nov, 2019 09:55 2079 Marime text
La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au efectuat percheziții în Iași și Timișoara, pentru documentarea activității infracționale a doi bărbați.
 
Cei în cauză, în vârstă de 25 și 26 ani, sunt bănuiți că, în noaptea de 2/3 octombrie a.c., având fețele acoperite, au pătruns în incinta unei universități din Cluj-Napoca, iar din seiful casieriei ar fi sustras bani și bonuri valorice, cauzând un prejudiciu estimat la peste 90.000 de lei.
 
În urma sesizării primite, s-a constituit un grup de lucru la nivelul Poliției Municipiului Cluj-Napoca format din polițiști din cadrul mai multor structuri și au fost demarate deîndată cercetări. În urma unor activităților investigative complexe desfășurate în cauză, polițiștii au  reușit identificarea și depistarea celor două persoane bănuite de comiterea faptei.
 
La percheziții au fost ridicate articole de îmbrăcăminte, bani și alte bunuri cu valoare probantă îndosarul penal instrumentat.
 
De asemenea, cei în cauză au fost conduși la sediul poliției, iar în baza probatoriului administrat, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.
 
La acțiuni au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști din cadrul I.P.J. Cluj.
 
Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor.

Sursă foto: Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii