Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Iubeşte marea“ la bordul velierului „Adornate“ (galerie foto)

ro

07 Aug, 2015 00:00 2593 Marime text
Fundaţia Baylor Marea Neagră, în parteneriat cu Asociaţia Civică pentru Constanţa şi Academia Navală „Mircea cel Bătrân“, a încântat viitorii marinari, prin intermediul campaniei educative „Iubeşte marea“.

Campania a avut două componente. Una de divertisment, prin care o parte a societăţii civile constănţene a promovat litoralul românesc, marea şi oraşul Constanţa. A doua componentă, educativă, a avut drept scop promovarea marinăriei ca disciplină vocaţională în rândul tinerilor care se află în punctul de a alege o carieră.
 
Elevi de şcoală ori adolescenţi au avut ocazia să simtă ce înseamnă viaţa de marinar la bordul velierului „Adornate“. Prin seria de evenimente pe care campania le-a cuprins, copiii au avut parte de experienţe unice, împărtăşite de profesori, marinari şi absolvenţi ai Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andreea 07 Aug, 2015 11:49 Va felicit pentru aceasta initiativa! In sfarsit oamenii au inceput sa acorde mai multa atentie celor care chiat au nevoie de ea. Felicitari Constanta Altfel pentru acest eveniment!