Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ITM Constanța, despre două accidente de muncă, produse zilele trecute

ro

03 Aug, 2019 09:57 2016 Marime text
În data de 01.08.2019 ora 09:30 la SC COMBINATUL DE INGRASAMINTE CHIMICE SRL – HALA DE DEPOZITARE NR.10 a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat.
 
Instalatorul E. J. H. F., în vârstă de 47 de ani, s-a dezechilibrat și a căzut de pe o stivă de saci cu îngrășământ chimic. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată și internată la Spitalul Municipal Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale.
 
În data de 01.08.2019 ora 17:30 la SC SSG SELECT SOLUTIONS SRL – MAGAZIN KAUFLAND 8870 a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat. Agentului de securitate, S. C., în vârstă de 61 de ani, în timp ce se afla în serviciul de pază în magazinul Kaufland, a manevrat o liză electrică și s-a accidentat la piciorul drept.
 
Accidentele sunt în curs de cercetare de către o comisie numită de cele două societăți, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare. După finalizarea cercetării, dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza  sau, în cazul în care  se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzator, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii