Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Îşi caută dreptatea la CNSC Al Stom Company SRL, nemulţumită de rezultatul unei licitaţii la CN ACN SA Constanţa (document)

ro

03 Aug, 2015 00:00 3089 Marime text
Nemulţumită de rezultatele procedurii nr. 7088/01.07.2015 emise de Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanţa în vederea atribuirii contractului având ca obiect „Reabilitare sistem de colectare a apelor de suprafaţă şi protecţia împotriva eroziunii taluzelor pe CDMN şi CPAMN, precum şi protecţia împotriva căderii izolate a pietrelor la Cernavodă - Etapa 1 CPAMN“, SC Al Stom Company SRL s-a adresat Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC). Menţionăm că procedura de achiziţie publică a fost organizată prin „cerere de oferte“.
 
Astfel, prin contestaţia nr. 1890/06.07.2015, înregistrată la CNSC sub nr. 12465/06.07.2015, SC Al Stom Company SRL a solicitat anularea rezultatului procedurii de atribuire consemnat în comunicare, în raportul procedurii şi în toate actele subsecvente, anularea deciziei autorităţii contractante privind respingerea drept inacceptabilă a ofertei SC Al Stom Company SRL, anularea deciziei autorităţii contractante privind anularea procedurii de atribuire în baza art. 209 alin. (1) lit. a) şi c) din OUG nr. 34/2006, precum şi obligarea autorităţii contractante la continuarea procedurii de atribuire, prin reevaluarea ofertei depuse de SC Al Stom Company SRL. În baza documentelor depuse de părţi, CNSC a admis contestaţia formulată de SC Al Stom Company SRL în contradictoriu cu CN ACN SA Constanţa. Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa a anulat raportul procedurii de atribuire şi adresele de comunicare a rezultatului procedurii de achiziţie publică, ca acte subsecvente ale raportului procedurii. De asemenea, CN ACN SA Constanţa a fost obligată ca, în termen de zece zile, să reevalueze ofertele, cu respectarea dispoziţiilor legale, documentaţia de atribuire şi cele cuprinse în motivarea respectivă.

Din datele Registrului Comerţului

SC Al Stom Company SRL, conform Registrului Comerţului, consultat pe data de 2 aprilie 2015, a fost înfiinţată în anul 1995 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Siretului. Firma are un capital social subscris de 100.000 de lei, integral vărsat, compus din 10.000 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociatul unic şi administrator al societăţii care se ocupă de „lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru fluide“ este Alexandru Papadumitru, născut pe 26.11.1973, în Constanţa. Numele lui Papadumitru apare şi în Tehno Consulting SRL, dar şi în alte trei societăţi, în prezent radiate: Oil Petroleum SRL, Smart Real Estate International SRL şi Two For Medical SRL. Al Stom Company SRL este una dintre societăţile constănţene cu tradiţie la capitolul achiziţii publice. Aşa cum arată statistica disponibilă pe SEAP, vorbim despre peste 30 de contracte în valoare de aproximativ 250 de milioane de lei, derulate, din 2007 până în prezent, cu instituţii ale statului. Aşa cum menţiona într-o ediţie anterioară cotidianul ZIUA de Constanţa, Alexandru Papadumitru este căsătorit cu Maria Gabriela Horga, fiica deputatului Vasile Horga.
 
Decizia CNSC poate fi vizualizată în ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, secţiunea „Documente“.

Citeşte şi

Îmbunătățirea infrastructurii de apă în Salonta, județul Bihor: Al Stom Company SRL în asociere cu Escalia Craus SA au câștigat un contract de peste șase milioane de euro (document)
 
Cum a pus mâna asocierea Al Stom Company - Iridex Group Import Export Filiala Costineşti pe un contract gras de la ABADL (documente)
 
SC Al Stom Company a dat lovitura: Cinci acte adiţionale la un contract atribuit de Primăria Lumina (procese verbale)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii