Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanţa Ce infracţiuni au depistat oamenii legii în trafic

ro

20 Sep, 2019 14:04 1191 Marime text

La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 07.40, poliţişti din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat de 54 de ani, care a condus un moped pe strada Mureșului din municipiul Constanța. În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 08.10, poliţişti din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Cazărmii din Cernavodă, fiind sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul Drug-Test, rezultatul a fost pozitiv pentru cannabis, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.
 
La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 09.40, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au identificat un bărbat, de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Valu lui Traian. În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta avea permisul de conducere suspendat.
 
La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 16.40, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.
 
La data de 20 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliției orașului Murfatlar au identificat un bărbat de 28 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN 3, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În cauze, au fost întocmite dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii