Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ioannis Skantzikas şi Antonios Gioxas au stabilit Europroiect SRL a fuzionat cu Oro Invest SRL

ro

09 Feb, 2018 00:00 4399 Marime text
În Monitorul Oficial a fost publicată decizia Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Europroiect SRL din data de 19 ianuarie 2018. Potrivit hotărârii, firma Europroiect SRL a fuzionat cu societatea Oro Invest SRL.
 
Potrivit Registrului Comerţului, societatea absorbantă, Europroiect SRL, are sediul social în municipiul Constanţa. Principalele obiecte de activitate sunt: activităţi de arhitectură; activităţi de inginerie, consultanţă tehnică legate de acestea; alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice. Capitalul social este de 5.956.461 de lei, compus din 65.098 de părţi sociale. Asociaţi în societate sunt Ioannis Skantzikas, cu 40% din capitalul social, şi Antonios Gioxas, cu 60% din capitalul social.
 
Societatea absorbită, Oro Invest SRL, are sediul social în municipiul Constanţa. Obiectul de activitate al firmei constă în cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii. Capitalul social este de 100.000 de lei, compus din 10.000 de părţi sociale. Asociaţi în firmă sunt Ioannis Skantzikas şi Antonios Gioxas, fiecare cu 50% din capitalul social.
 

Totul despre SC Europroiect SRL

 
Înfiinţată în anul 1999, firma are sediul în Constanţa, iar obiectul principal de activitate constă în activităţi de arhitectură, activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică şi alte activităţi profesionale şi ştiinţifice. SC Europroiect SRL are un capital social subscris de 5.956.461 de lei, integral vărsat. Asociaţi sunt Ioannis Skantzikas, născut în Grecia, Atena, cu 40% din capitalul social, şi Antonios Gioxas, de asemenea născut în Grecia, cu 60% din capitalul social. Cei doi sunt şi administratori ai firmei.
 
SRL-ul are puncte de lucru în comuna Mihail Kogălniceanu, parcela A609/1, sola 131, judeţul Constanţa, în municipiul Piteşti, cartier Prundu, tarlaua 17, în municipiul Piteşti, pe şoseaua Vestului nr. 26, în municipiul Bacău, pe strada A. Tolstoi nr. 12, în municipiul Târgovişte, aleea Mănăstirea Dealu nr. 7, în municipiul Oradea, pe strada Borşului nr. FN, în comuna Miroslava din judeţul Iaşi, în comuna Ghiroda din judeţul Timiş, în municipiul Braşov, pe bulevardul Griviţei nr. 3, în municipiul Ploieşti, pe strada Poligonului nr. 3, în municipiul Constanţa, pe strada Lirei nr. 33B, în municipiul Cluj-Napoca, pe bulevardul Muncii nr. 18, în Bucureşti, pe bulevardul Iuliu Maniu nr. 367/379; în municipiul Galaţi, pe strada Traian nr. 437 C - birou administrativ, iar un alt punct de lucru se află în comuna Nicolae Bălcescu din judeţul Bacău.
 
De la Registrul Comerţului mai aflăm că Ioannis Skantzikas este asociat în următoarele societăţi: Black Sea Suppliers SRL, Blue Beach SRL, Europroiect SRL, Instalatorul SRL, Iolkos Invest SRL, Metal Trade SRL, Oro Construct SRL, Oro Invest SRL, Romexpress Line SRL şi Eurobalkan Blasting SRL (radiată). Ca administrator apare în majoritatea acestor firme şi, în plus, în firma Zolmar Ius SRL, din Agigea. Gioxas Antonios mai apare ca asociat şi în Romexpress Line SRL, Black Sea Suppliers SRL, Blue Beach SRL, Europroiect SRL, Instalatorul SRL, Iolkos Invest SRL, Mec-El Project Engineering SRL (întrerupere temporară de activitate), Metal Trade SRL şi Oro Construct SRL.
 
În 2016, cifra de afaceri netă a Europroiect SRL a fost de 10.358.270 de lei, numărul de salariaţi a fost 47, iar pierderea înregistrată a fost de 2.219.452 de lei. Vă reamintim că Skantzikas este una şi aceeaşi persoană care, potrivit declaraţiei de avere a lui Radu Mazăre din 2008, a fost împrumutată de fostul edil-şef cu 600.000 de euro.
 
Citeşte şi:
 
A continuat să construiască, deşi avea ordin de sistare Societatea grecului Skantzikas, pe care Mazăre îl împrumutase cu 600.000 de euro, reclamată la Parchet de Direcţia Poliţia Locală

C.N.D. Residence Investment vrea să modifice blocul de lângă hotelul Ibis din Constanţa. Proiectul fusese demarat de grecii de la Europroiect (galerie foto)

UPDATE La ce se lucrează lângă Hotelul Ibis din Constanţa (galerie foto+video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii