Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiții și dotări noi la SC Confort Urban SRL (galerie foto)

ro

30 Jul, 2020 14:57 1276 Marime text
Capacitate sporită de intervenție la SC Confort Urban SRL

Flota auto a societății orașului a fost completată cu noi dotări. Este vorba despre două autobasculante, cu o capacitate de încărcare de 18 mc, care pot asigura un transport eficient și flexibil. Vehiculelor li se adaugă cele 5 autoturisme inscripționate cu autocolant și dotate cu girofar și cele 2 autoutilitare basculabile de 3.5 tone, cu 7 locuri care sunt destinate transportului personalului și a materialelor de construcție.

Din categoria investițiilor face parte și buldoexcavatorul multifuncțional JCB 3CX, dotat cu ciocan de spart asfalt și beton și cupe concepute pentru un regim intens de lucru. Datorită sistemului de management al pompei hidraulice, utilajul are o tracțiune sporită, ceea ce crește productivitatea și economisește combustibilul.

De asemenea, calitatea lucrărilor edilitare a fost îmbunătățită prin punerea în funcțiune a finisorului  Vӧgele Super 800i. Cu o capacitate de turnare de aproximativ 100 de tone/oră,  repartizator cu mixturi asfaltice destinat spațiilor înguste se diferențiază printr-un mai bun control al parametrilor de lucru.

Pentru optimizarea activității din șantier a fost achiziționat încărcătorul frontal pe pneuri Caterpillar Cat 950, care are o capacitate de încărcare de 3,2 mc. Utilajul de ultimă generație asigură o mai bună manevrabilitate a materialelor de construcție.

Seria utilajelor performante continuă cu cilindrul compactor Bomag BW100 AD-5. Necesar pentru nivelarea și finisarea stratului de asfalt turnat
în zona trotuarelor, utilajul de construcție este dotat cu accesorii care taie asfaltul pe lateral.

Automăturătoarea cu lance de spălat sub presiune Bucher Citycat 2020 este eficientă în etapa de pregătire a suprafețelor care urmează să fie
asfaltate. Cu o capacitate de 2 mc, utilajul se poate strecura în zone greu accesibile iar agilitatea și stabilitatea direcțională permit salubrizarea eficientă a materialului frezat, eliminând și praful.

Misiunea SC Confort Urban SRL este de a transforma Constanța într-un oraș modern și civilizat.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii