Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiție nouă la Adamclisi! Un om de afaceri dorește să construiască o fabrică de lapte

ro

09 Jun, 2020 00:00 3131 Marime text
  • Petric Manuel reprezentant al Zoo Agro Traiani SRL anunță o investiție la Adamclisi
  • Construirea unei fabrici de lapte se va face prin fonduri europene
Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru un proiect ce urmează să fie dezvoltat în localitatea Adamclisi din Constanța.

APM Constanța a decis că „nu este necesara efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „înființare fabrică de prelucrare lapte ”, amplasat în comuna Adamclisi, sat Adamclisi, str. Monumentului nr. 1, lot 2+4, județul Constanța. Titularul proiectului este Petric Manuel reprezentant al Zoo Agro Traiani SRL, cu sediul în comuna Adamclisi.

Pe un teren de 4.044 mp din acte, beneficiarul dorește să construiască prin accesare de fonduri europene o fabrică de prelucrare lapte și platforme betonate de acces. În interiorul terenului sunt construite două imobile, C1 – micro fermă – 507 mp și C2 grajd vaci – 781 mp. Se propun lucrări de construire pentru fabrica de lapte. Construcția nou propusă va păstra o retragere de minim 9,47 m față de latura de sud a proprietății. Valoarea investiției este de 144.100 de euro fără TVA. Perioada de implementare este de 3 ani de la data semnării contractului de finanțare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii