Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţie Mecflex SRL la Eforie Sud Centrul de afaceri „Carmen Sylva“ şi-a deschis porţile

ro

06 Sep, 2014 00:00 3495 Marime text
Ieri, la sala de conferinţe a Centrului de Afaceri „Carmen Sylva“ din localitatea Eforie Sud, a avut loc seminarul de închidere oficială a proiectului „Desfiinţare construcţie existentă şi construire «Centru de Afaceri»“, al cărui beneficiar este SC Mecflex SRL. Investiţia a fost realizată prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa prioritară 4 - „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local“, domeniul de intervenţie 4.1 „Dezvoltare durabilă a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanţă regională şi locală“.

Conferinţa a fost susţinută de Dumitru Costea, manager de proiect, alături de care s-au aflat Larisa Podaru, manager general Total Media Shop, dar şi cei care au contribuit în mod direct la construcţia centrului de afaceri. „Obiectivul specific al proiectului este acela de a atrage investiţii şi de a dezvolta potenţialul resurselor umane şi materiale din localitatea Eforie Sud, judeţul Constanţa, pentru a sprijini dezvoltarea mediului de afaceri regional şi local“, a declarat Dumitru Costea.

Centrul de Afaceri „Carmen Sylva“ oferă o gamă diversificată de servicii întreprinderilor mici, mijlocii şi microîntreprinderilor din judeţul Constanţa şi Regiunea de Dezvoltare Sud-Est. Printre serviciile oferite se numără închirierea de spaţii de birouri, servicii operaţionale de suport, spaţii pentru organizarea conferinţelor, spaţii de parcare, servicii de securitate, servicii de comunicaţii, servicii de recepţie, servicii de curăţenie, spaţii pentru servit masa şi servicii de consultanţă în afaceri.

Structura clădirii are regimul de înălţime 2S+P+2E, dezvoltată suprateran sub formă de L. La parter se găsesc zona de recepţie, două birouri şi grupuri sanitare, la etajul 1 şi 2 sunt zece birouri cu grup sanitar individual şi chicinete. La primul subsol există un birou open-space de 120 mp, un birou conferenţiar, două săli de conferinţe, o cantină, o bucătărie, o garderobă, grupuri sanitare şi o curte privată pentru activităţile în aer liber, iar la al doilea subsol se găseşte parcarea subterană cu acces cu platformă hidraulică, vestiar şi spaţii tehnice. Centrul de afaceri dispune de echipamente tehnologice moderne pentru asigurarea confortului şi siguranţei firmelor găzduite prin sisteme de detecţie, avertizare de incendiu şi efracţie, sistem TVCI, sistem de alarmă vocală, sistem DATE - VOCE - CATV şi echipamente IT.

Suprafaţa totală construită este de aproximativ 3.252,91 mp.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii