Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevederea secretarului de stat pentru politica de apărare cu ambasadorul Republicii Austria în România. Despre ce au discutat oficialii

ro

10 Feb, 2020 17:00 1278 Marime text

Șeful Departamentului pentru politica de apărare, planificare și relații internaționale, secretarul de stat Simona Cojocaru, l-a primit luni, 10 februarie, pe ambasadorul Republicii Austria în România, Isabel Rauscher.

Cei doi oficiali au discutat despre stadiul şi perspectivele relaţiilor de cooperare româno-austriece în domeniul apărării, situaţia de securitate la nivel internaţional, precum și despre modalităţile de fructificare a colaborării în cadrul UE, NATO şi în context regional. Un accent special a fost pus pe modalitățile de avansare a inițiativelor UE din domeniul apărării și securității cum sunt Cooperarea Permanentă Structurată, Procesul de revizuire anuală a apărării, Fondul European de Apărare și Mobilitatea militară.

Totodată, a fost subliniată importanța pe care cele două state o acordă relaţiei bilaterale şi a fost exprimat angajamentul de continuare a dialogului politico-militar în cadrul formatelor deja existente, în scopul dezvoltării cooperării în domeniul apărării.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii