Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevedere a secretarului de stat pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale cu comandantul Forţelor Navale ale Republicii Albania. Ce subiecte au fost abordate

ro

24 Nov, 2021 15:01 1118 Marime text

Comandantul Forțelor Navale ale Republicii Albania, generalul de brigadă Ilir Xhebexhia a fost primit astăzi, 24 noiembrie 2021, de către secretarul de stat pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale din Ministerul Apărării Naționale, Simona Cojocaru.

Detaliile întrevederii sunt prezentate în comunicatul oficial al MApN:

„Secretarul de stat pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale din Ministerul Apărării Naționale, Simona Cojocaru, l-a primit miercuri, 24 noiembrie, la sediul MApN, pe comandantul Forțelor Navale ale Republicii Albania, generalul de brigadă Ilir Xhebexhia.

Pe timpul întrevederii au fost abordate subiecte privind stadiul și perspectivele dezvoltării relațiilor de cooperare în domeniul apărării, atât în plan bilateral, cât și în cadrul Alianţei Nord-Atlantice.

De asemenea, cei doi oficiali au discutat despre situația de securitate la nivel internațional și regional, inclusiv angajamentele celor două state în cadrul inițiativelor regionale, precum şi despre măsurile aliate de consolidare a posturii NATO de descurajare și apărare.

În încheiere, secretarul de stat Cojocaru și generalul de brigadă Xhebexhia au subliniat importanța consolidării cooperării practice dintre cele două armate, prin continuarea desfășurării exercițiilor în comun, inclusiv în format multinațional.“


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii