Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interpretul constănţean Alexandru Ionuţ Florea şi-a făcut o firmă. Iată cu ce se va ocupa! A participat la Vocea României

ro

22 Jan, 2018 00:00 2145 Marime text
În baza cererii nr. 154107 din data 21.12.2017 şi a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării societăţii Alex Florea & The Blooms SRL.
 
Sediul social al noii firme este în municipiul Constanţa. Noua societate va desfăşura activităţi de creaţie interpretare artistică (spectacole). Capitalul social, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale, a 10 lei fiecare. Fondatorul noii firme este Alexandru Ionuţ Florea. Tot el este şi administratorul noii societăţi. Autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării societăţii Alex Florea & The Blooms SRL a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Alexandru Ionuţ Florea a participat în anul 2015 la Vocea României şi a reuşit să ajungă până în semifinală. În 2017 a luat parte, împreună cu Ilinca, la Selecţia Naţională 2017. După ce ambii au atins numărul maxim de puncte, cu piesa „Yodel It!“, în prefinală, ei au putut să obţină victoria, în finală. Alexandru Ionuţ Florea a reprezentat România la Eurovision Song Contest 2017, în Kiev.
Reprezentanţii României, Ilinca şi Alex Florea, au ocupat locul 7 în clasamentul final al concursului Eurovision 2017, cu piesa „Yodel It!“, cu un total de 282 de puncte. Românii au făcut un show dinamic, primit bine de publicul din sala de la Kiev, şi au primit 58 de puncte din partea juriilor naţionale şi 224 din partea publicului, ocupând locul 5 în preferinţele acestuia din urmă.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii