Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectorul școlar general al ISJ Constanța, despre activitatea sa din ultima săptămână

ro

09 Dec, 2019 14:12 2309 Marime text
Sorin Mihai, inspectorul școlar general al ISJ Constanța a declarat că weekend-ul care a trecut a discutat cu primarii județului Constanța despre problemele pe care le întâmpină în gestionarea situațiilor din unitățile școlare.

Mai exact, acesta a fost la Cernavodă, la Pantelimon, la Topalu, la Ghindărești și la Rasova.

„Punctual, mi-a atras atenția situația de la Ghindărești, unde se asigură transport pentru elevii care învață la Hârșova, acolo având și cursuri de limbă maternă - limba rusă (în localitate existând o comunitate puternică de lipoveni)”.

Acesta a mai spus că speră să găsească rapid o soluție astfel încât elevii să poată urma în Ghindărești aceste cursuri, din semestrul al II-lea (așa cum au făcut și în anul școlar precedent).

„Colaborarea cu școala este apreciată, dar sunt necesare fonduri suplimentare pentru dotarea sălilor de curs și pentru reabilitarea clădirii”, a adăugat Sorin Mihai.

La Rasova, inspectorul a discutat cu viceprimarul Dorel Alexandru, care este mulțumit de activitatea directorului școlii și speră ca împreună să găsească sprijin pentru dotarea claselor cu table inteligente, pentru reabilitarea clădirii. Un microbuz școlar nou, dar și construirea unor dependințe (magazii pentru lemne) ar fi, de asemenea, bine-venite.

Sorin Mihai a mai spus și că va continua să meargă în județ și va inventaria atât problemele, cât și realizătile din domeniul învățământului”.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii