Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectori cu sporuri reduse. Reacţia ANAF

ro

06 Mar, 2017 15:22 2164 Marime text
Referitor la diminuarea sporului de risc și solicitare neuropsihică pentru inspectorii antifraudă, ANAF face o serie de precizări.
 
„În construcția bugetară pentru anul 2017 nu s-au  alocat fonduri care să susțină acordarea sporului de risc si suprasolicitare neuropsihică, până la nivelul maxim prevăzut de lege (25% din salariul de bază), de care au beneficiat inspectorii antifraudă în anii precedenți. Fondul total bugetar aprobat pentru anul 2017 repartizat aparatului propriu al ANAF s-a diminuat cu 4,62 puncte procentuale, reprezentând un procent de 95,38% din execuția anului 2016”, precizează ANAF într-un comunicat remis ZIUA de Constanţa.
 
„În ciuda acestei situații, conducerea ANAF a apreciat necesitatea  menținerii acestui spor în cuantum de 5% din salariul de bază, pentru inspectorii din cadrul Direcției Generale Antifraudă Fiscală, precum și a sporurilor acordate pentru orele suplimentare efectuate, în cuantum de 75%.
 
Mentionăm că se va reveni cu o analiză în ceea ce privește modificarea procentului sporului de risc i suprasolictare neuropsihică în momentul unei eventuale rectificări bugetare pozitive, luându-se măsurile care se vor impune”, mai precizează ANAF. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii