Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști în Cobadin, Constanța și Medgidia

ro

12 May, 2021 13:52 1975 Marime text
  • Șoferi băuți sau fără carnet, depistați la volan.
 
La data de 11 mai a.c., în jurul orei 14.02, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe strada Iasomiei din comuna Cobadin, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 11 mai a.c., în jurul orei 17.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 62 ani, care a condus un autoturism pe strada Soveja din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
La data de 11 mai a.c., în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Independenței din Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule
 
În toate cauzele, au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii