Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Infotrafic. Trafic feroviar întrerupt pe magistrala 900, din cauza unui incendiu izbucnit la un tren de persoane (galerie foto)

ro

26 Nov, 2019 17:30 1382 Marime text

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar este oprit pe magistrala 900, la intrare în stația CF Măldăeni, județul Teleorman, după ce la nivelul unui tren de călători, cu 100 de persoane la bord, compus din cinci vagoane, care circulă pe relația București –Târgu Jiu, a izbucnit un incediu la ultimele două vagoane.

Călătorii au fost transbordați în primele trei vagoane, acestea fiind decuplate de ultimele două care au luat foc.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

În acest moment, pompierii acționează pentru lichidarea incendiului.

UPDATE. Oficial de la CFR Călători

Astazi, 26 noiembrie 2019, în jurul orei 17, între utimele două vagoane ale trenului IR 1825 a aparut  un inceput de incendiu.  Calatorii din ultimele 2 vagoane au fost redistribuiti în sigurantă în celelate 3 vagoane ale garniturii. In tren se aflau circa 90 de calatori.

Pompierii intervin în acest moment pentru localizarea inceputului de incendiu. Calatorii isi vor continua drumul in siguranta catre destinatia finala cu restul garniturii.

O comisie de cercetare va stabili cauzele inceputului de incendiu. Ne cerem scuze calatorilor pentru disconfortul creat.

Sursa foto: CFR Infrastructură 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii