Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infotrafic Cum se circulă prin țară, la prima oră. Ce drumuri sunt restricționate traficului

ro

15 Jul, 2020 07:41 1623 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, sunt semnalate un drum național și un drum județean cu circulația rutieră restricționată, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile. Este vorba despre:

- DN1R - blocat în localitatea Sâncraiu, județul Cluj (circulația rutieră este deviată pe DJ 126, prin localitate);

- DJ 672C - blocat în zona localității Runcu, județul Gorj;

Pe principalele artere rutiere se circulă în condițiile unui carosabil uscat, valorile de trafic fiind normale. Aglomerație se înregistrează pe Centura București, în zona localităților Pantelimon, Cernica, Bragadiru și Mogoșoaia.

Pe autostrada A1 Deva-Nădlac, între kilometrii 468+520 de metri – 473+440 de metri, între localitățile Remetea Mare și Lugoj, județul Timiș, au loc lucrări de reparații la carosabil. Din acest motiv, traficul rutier se deviază de pe sensul către Deva, pe sensul către Nădlac, circulându-se pe o bandă pentru fiecare direcție. Circulația rutieră nu este afectată pe drumurile județene din apropiere.

Circulația este restricționată pe banda de urgență și pe prima bandă pe sensul către Sebeș al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, între kilometrii 275 – 276+500 de metri, în zona localității Aciliu, județul Sibiu, întrucât se efectuează lucrări de reparații a suprafeței de rulare.

Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii