Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:08 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

InfoTrafic Cum se circulă pe principalele artere. Trafic blocat pe DJ 223B, județul Tulcea

ro

12 Jul, 2020 08:26 2216 Marime text
  • Cum se circulă pe principalele artere din țară.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, sunt semnalate un drum național și două drumuri județene cu circulația rutieră restricționată, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile.

Este vorba despre:
 
- DN1R - blocat în localitatea Sâncraiu, județul Cluj (circulația rutieră este deviată pe DJ 126, prin localitate);
 
- DJ 223B – blocat la km. 49+200 de metri, între localitățile Dorobanțu și Traian, județul Tulcea. Se circulă pe o rută ocolitoare;
 
- DJ 672C - blocat în zona localității Runcu, județul Gorj;
 
Pe principalele artere rutiere, respectiv DN1 București-Brașov, DN7 București-Sibiu, A2 București-Constanța și A1 București-Pitești, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, valorile de trafic fiind normale.
 
Pe autostrada A1 Deva-Nădlac, între kilometrii 468+520 de metri – 473+440 de metri, între localitățile Remetea Mare și Lugoj, județul Timiș, au loc lucrări de reparații la carosabil. Din acest motiv, traficul rutier se deviază de pe sensul către Deva, pe sensul către Nădlac, circulându-se pe o bandă pentru fiecare direcție. Circulația rutieră nu este afectată pe drumurile județene din apropiere.
 
„Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule”, transmite InfoTrafic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii