Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

InfoTrafic Cum se circulă pe principalele artere. Ceață pe anumite drumuri

ro

13 Jan, 2020 07:10 1408 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă ca efect al manifestărilor meteo nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.
 
Traficul rutier se desfășoară îngreunat din cauza ceții dense, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, iar pe alocuri chiar sub 50
de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Teleorman, Covasna, Harghita, Sibiu, Caraș-Severin, Arad, Bihor, Timiș și Hunedoara.
 
De asemenea, în condiții de ceață, cu vizibilitate redusă, pe alocuri, sub 100 de metri, se circulă și pe autostrada A1 Sibiu – Deva.
 
Pe arterele rutiere principale se circulă fluent, în condițiile unui carosabil uscat, fără precipitații.
 
În județul Dâmbovița, este închis circulației DJ 713, între kilometrii 8+500 m și 16 (Cabana Dichiu - Cabana Piatra Arsă), drumul fiind impracticabil pe timpul iernii.
 
Traficul este restricționat pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 67C Novaci – Rânca (Transalpina), judeţul Gorj, restricție menținută pe toată perioada sezonului rece.
 
Este închis tronsonul Rânca (kilometrul 34+800, județul Gorj) – Obârșia Lotrului (kilometrul 59+800, județul Vâlcea) al DN67C (Transalpina).
 
Circulația rutieră rămâne închisă pe DN7C (Transfăgărăşan), de la kilometrul 104 (Piscu Negru, județul Argeș) până la kilometrul 130+800 de metri (Cabana Bâlea Cascadă, județul Sibiu), în conformitate cu regulamentul de funcţionare a drumului naţional şi din cauza instabilității atmosferice la altitudine, ce poate produce fenomene meteorologice extreme în orice moment.
 
În județul Gorj, traficul feroviar este blocat pe Secția de Cale Ferată 201 Târgu Jiu –Petroșani, la kilometrul CF. 79+200 de metri, din
cauza unui șine de cale ferată fisurate.
 
„Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de
deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule. În plus, conducătorii auto trebuie să verifice înainte de a porni la drum ca
autovehiculele să aibă în funcțiune sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate”, transmite Infotrafic.

Starea carosabilului în județul Constanța și județele limitrofe

Judetul Constanta: drumuri nationale: uscat; A2 uscat; A4: uscat;
Judetul Calarasi: drumuri nationale: uscat,  A2: partial umed/uscat;
Judetul Ialomita: Slobozia: uscat; Fetesti: partial umed/uscat;
Judetul Braila: uscat;
Judetul Tulcea: uscat;
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii