Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

InfoTrafic Cum se circulă pe Autostrada Soarelui și A4 Ovidiu-Agigea

ro

16 Mar, 2021 08:12 1629 Marime text
  • Plouă pe majoritatea arterelor rutiere din țară.
  • Pe autostrăzi carosabilul este umed.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice.
 
Sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Brașov și A4 Ovidiu-Agigea, carosabilul fiind umed, vizibilitatea bună, iar traficul redus.
 
De asemenea, se circulă în condițiile unui carosabil umed pe majoritatea arterelor rutiere din țară, însă nu sunt semnalate condiții de ceață.
 
În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în București al DN 7, în zona localității Chitila, dar și pe Centura Capitalei, în localitățile Mogoșoaia, Domnești și Berceni.
 

Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudență la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcției de deplasare și să crească distanța de siguranță între vehicule, transmite InfoTrafic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii