Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

InfoTrafic Aglomerație pe Autostrada Soarelui și pe Valea Prahovei

ro

18 Jul, 2020 10:27 1253 Marime text
  •  Aglomerație pe Autostrada Soarelui și pe Valea Prahovei!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în urma celor două evenimente rutiere produse în această dimineață pe autostrada A2 București-Constanța, traficul rutier este intens pe sensul către litoral, formându-se coloane de autovehicule între kilometrii 99 (loc. Dragoș Vodă, județul Călărași) - 104 (loc. Drajna Nouă, județul Călărași).
 
De asemenea, pe sensul de urcare al DN1 București-Brașov sunt înregistrate valori de trafic în creștere, fiind formată coloană în mișcare între kilometrii 102+500 – 106, între localitătile Breaza si Comarnic, județul Prahova.
 
Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului atât pe Autostrada Soarelui, cât și pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.
 

„Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic”, transmite InfoTrafic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii