Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informații actualizate despre starea pacienților transferați ieri de la Spitalul de Boli Infecțioase, la SCJU Constanța

ro

02 Oct, 2021 15:53 1750 Marime text
Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța au precizat astăzi că pacienții transferați ieri de la Spitalul de Boli Infecțioase, la SCJU Constanța, primesc îngrijiri de specialitate.

„Au fost toți evaluați, 14 dintre ei sunt internați la ATI, un pacient minor împreună cu mama lui sunt internați în secția Clinică Pediatrie, alte 9 persoane sunt în celelalte secții ale Spitalului, în zone destinate pacienților infectați cu noul coronavirus, iar în secția exterioară Agigea sunt internați 11 bolnavi“ - au precizat reprezentanții Spitalului Județean Constanța. 

Din totalul celor 34 de pacienți transferați de la Spitalul de Boli Infecțioase, doi prezintă forme severe de boală, restul fiind internați cu forme medii și ușoare. Niciunul dintre ei nu a suferit arsuri în timpul incidentului de ieri.

„In același timp punem la dispoziția aparținătorilor pacienților infectați cu coronavirus mai multe linii telefonice. Aceștia pot solicita informații la 0736606824 pentru pacienții internați în secțiile SCJU (b-dul Tomis 145) sau la numerele 0241.484.647 și 0241.484.644 pentru pacienții internați în secția exterioară Agigea.
Conducerea SCJU Constanța și întreg personalul medical depun toate eforturile necesare în vederea asigurării unui act medical cât mai performant, în siguranță și fără sincope.
Totodată dorim să menționăm că datele sunt în dinamică și, în funcție de evoluția pacienților, se pot modifica“ - au precizat reprezentanții SCJU.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii