Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenții mai rapide și mai sigure Exclusiv Auto a pus din nou la dispoziția salvamarilor constănțeni un Mitsubishi L200 (galerie foto)

ro

22 Jun, 2020 00:00 1708 Marime text
  • O nouă acțiune în sprijinul comunității derulată de dealerul auto.
  • Autoturismul de teren se dovedește un real sprijin în intervențiile zilnice ale salvamarilor.
  • „Este un proiect de suflet pentru noi“.
Un plus de viteză și siguranță pentru intervențiile salvamarilor constănțeni, grație sprijinului acordat, și în acest an, de Exclusiv Auto! O nouă acțiune în sprijinul comunității este astfel derulată de dealerul auto de pe piața constănțeană.
Asociația Națională a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România a primit, pentru al șaselea an consecutiv, un autoturism de teren 4x4, Mitsubishi L200, pus la dispoziție de Exclusiv Auto, dealer Mitsubishi Motors.

„Este un proiect de suflet pentru noi, care a devenit deja o tradiție. Suntem bucuroși că putem astfel să fim alături de salvamarii constănțeni și în acest an!“, a declarat Camelia Ciciu, Director Marketing&Comunicare Exclusiv Auto.
Autoturismul de teren se dovedește un real sprijin în intervențiile zilnice ale salvamarilor, grație avantajelor unui SUV de care dispune și care sunt puse în valoare de însușirile de autoutiliară ale autovehiculului.

„L200 este un pick-up 4X4 ce denotă putere, manevrabilitate și confort la cel mai înalt nivel, exact mașina de care au nevoie salvamarii pentru manevre dificile, fie pe nisip, fie în alte situații.
Putere, manevrabilitate și confort la cele mai înalte standarde“ – astfel este descris autoturismul de către reprezentanții Exclusiv Auto. Și, cu siguranță, aceste trei atribute sunt esențiale în buna desfășurare a activităților de zi cu zi ale salvamarilor.

Cu ajutorul autoturismului pus la dispoziție de Exclusiv Auto, salvamarii pot deplasa rapid și pe distanțe mari bărcile cu motor, jetski-urile sau orice alte echipamente care sunt necesare pentru salvarea vieților celor aflați în dificultate.

Iar aceasta este cu atât mai important cu cât, de cele mai multe ori, între salvamari și cei aflați în pericol stau zeci de turiști, instalați confortabil la soare, printre care transportarea echipamentelor este altfel foarte dificilă și consumă timp esențial ce poate fi dedicat salvării efective a persoanelor.
Această colaborare este valabilă pe tot parcursul sezonului estival.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii