Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incinerator mobil, de peste 1,8 milioane de lei, achiziţie nouă la DSVSA Constanţa. Ce caracteristici va avea acesta (document)

ro

20 Nov, 2018 00:00 2552 Marime text
Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa anunţă organizarea şi desfăşurarea unei proceduri publice în vederea achiziţiei unui incinerator mobil în valoare estimată de 1.889.915,96 de lei.
 
Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până pe data de 17.12.2018, ora 15.00, acestea urmând să fie deschise în aceeaşi zi. Ofertanţii vor face dovada experienţei similare, a livrării în ultimii trei ani de produse similare la nivelul unor contracte. Potrivit anunţului de participare, DSVSA Constanţa va cumpără un incinerator mobil, care să fie transportat în mod facil; să permită funcţionarea în şarje multiple pe perioada unei zile şi să incinereze o cantitate mare de SNCU; să fie de ultimă generaţie, respectiv să fie proiectat pentru o perioadă mare de utilizare; să fie prevăzut cu o deschidere mare, astfel încât animalele să poată fi încărcate întregi, nu tranşate, cu posibilitatea de a fi încărcate direct din cupa utilajelor de transport, în cazul în care unitatea de incinerare este containerizată; să asigure o încărcare continuă, fără a fi necesară incinerarea întregii şarje până la o noua încărcare; să funcţioneze cu un consum redus de combustibil lichid; să asigure înregistrarea grafică a temperaturii şi pe suport de hârtie; cantitatea de cenuşă rezultată să fie de 5-8%; să necesite costuri reduse pentru exploatare; să fie uşor de utilizat; să aibă capacitatea de a funcţiona non-stop; să poată fi curăţat şi dezinfectat cu uşurinţă şi să fie rezistent la substanţe dezinfectate; să corespundă cerinţelor de mediu prevăzute de legislaţia în vigoare.

Responsabili de atribuirea licitaţiei

Persoanele ce deţin funcţii de decizie, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: dr. Silvana Diana Cristescu, dr. Mihaiţă Gheba, ec. Vera Tolea, consilier juridic Mihai Sorin Turineac, dr. Ion Brânduşa, dr. Daniela Lipoveanu, consilier superior Liana Coronea, consilier superior Gina Gherghişan, consilier principal Luminiţa Teja, consilier superior Daniel Diaconescu, dr. Daniel Gherase.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii