Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Incident la Școala Gimnazială nr. 6 "Nicolae Titulescu" Un elev a fost rănit. Ce spune Inspectoratul Școlar Județean Constanţa

ro

20 Nov, 2019 17:33 3832 Marime text
Inspectoratul Școlar Județean Constanţa s-a sesizat cu privire la incidentul petrecut la Școala Gimnazială nr. 6 "Nicolae Titulescu". 

La Școala Gimnazială nr 6 "Nicolae Titulescu" a avut loc un incident. Un elev de clasa a VII-a l-a înțepat pe un altul cu un obiect ascutit.

Elevul rănit a fost preluat de o ambulanță și dus la spital. Din primele informații, rana este ușoară și nu necesită spitalizare. Polițiștii au preluat cazul.

Se va demara o anchetă la școala pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat, informează Inspectoratul Școlar Județean Constanţa. 

UPDATE 2: Ce spune IPJ Constanța 

Astăzi, în jurul orei 10.15, polițiștii Secției 1 au fost sesizați cu privire la faptul că doi elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 6 au fost implicați într-un conflict.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un minor, de 14 ani, în urma unui conflict mai vechi, a fost agresat, fiind înțepat cu un obiect tăietor înțepător, în coapsa piciorului drept, de către un alt coleg de clasă, în vârstă de 14 ani, în timp ce se aflau în pauză, pe holul școlii.

Minorul rănit a fost preluat de un echipaj de ambulanță, iar în urma verificărilor medicale s-a constatat faptul că nu i-a fost pusă viața în pericol, acesta nefiind internat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

UPDATE 1

Copilul a fost transportat de un echipaj Smurd B, era stabil, informează SAJ Constanța. 

Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii