Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu Spitalul Județean Piatra Neamț Klaus Iohannis - ”Este o imensă tragedie. Ne-am rugat la biserică pentru victime”

ro

15 Nov, 2020 12:47 1625 Marime text
  • Zece persoane au murit, iar alte șapte au fost rănite în urma unui incendiu care s-a produs la Spitalul Județean Piatra Neamț.  

Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut declarații, astăzi, pe marginea tragediei de la Piatra Neamț.

Sâmbătă seară, la Spitalul Județean Piatra Neamț a avut loc un incendiu puternic, în urma căruia și-au pierdut viața zece persoane infectate cu Covid-19, iar alte șapte oameni, printre care și personal medical, au suferit răni.  

Este o imensă tragedie. Ne-am rugat la biserică pentru victime. Condoleanțe familiilor îndoliate, iar celor care au supraviețuit - însănătoșire grabnică! Este foarte important să se afle extrem de rapid cum a fost posibil acest incendiu, pentru a se evita în viitor situații similare. Trebuie trase învățămintele necesare. Acest accident groaznic ne mai arată de ce este absolut necesară o reformă profundă a sistemului public de sănătate din România. Pandemia care a venit peste noi a dus sistemul medical într-o stare de încărcare extraordinară, iar tehnicienii trebuie să se asigure că toate aparatele medicale funcționează într-o stare corespunzătoare, a declarat Klaus Iohannis. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii