Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la Filipeştii de Pădure-Prahova. Explozie formidabilă. Numai în filme vezi aşa ceva (video)

ro

05 Mar, 2017 11:41 4266 Marime text
Un incendiu violent a izbucnit azi noapte în comuna prahoveană Filipeştii de Pădure, satul Diţeşti. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, focul a cuprins o magazie de lemne şi se manifesta la acoperiş pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp. La faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri şi serviciul voluntar al localităţii.

În incendiu au ars acoperişul anexei pe 15 mp, 8 mc lemn de foc, 6 mc cherestea, cauciucuri, 12 tone fân şi baloţi paie, 600 l combustibil lichid, mobilier, 2 tone cereale, utilaje agricole, tâmplărie lemn.
La un moment dat, din cauza combustibilului lichid aflat în magazia respectivă a avut loc o explozie violentă (momentul poate fi văzut la min. 00.39 al filmării).

În ajutorul pompierilor prahoveni a intervenit şi o autospecială de la ISU Dâmboviţa. În jurul orei 3.50 s-a reuşit lichidarea incendiului, iar la ora 6.00 s-au retras pompierii de la faţa locului. Din primele investigaţii efectuate la faţa locului s-a stabilit că incendiul a fost cauzat de scântei mecanice generate de un flex.  

Sursa foto: ISU Prahova

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii