Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă un apel fals la 112 O adolescentă a mințit că a fost răpită pentru a pleca la un tânăr cunoscut pe rețelele de socializare

ro

25 Aug, 2019 17:01 1582 Marime text
Poliţiştii ieşeni au demarat o anchetă după ce o femeie din localitatea Şcheia a anunţat la serviciul de urgenţă 112 că fiica sa ar fi fost răpită, însă, în realitate, fata a plecat de acasă cu intenţia de a ajunge la Bucureşti pentru a se întâlni cu un tânăr cunoscut pe o reţea de socializare, informează IPJ Iaşi.

"Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în dimineaţa de 24 august, fata ar fi plecat de la domiciliu, cu intenţia de a se deplasa în municipiul Bucureşti pentru a se întâlni cu un tânăr cunoscut pe o reţea de socializare, iar pentru a-şi acoperi plecarea ar fi sunat-o pe mama sa şi i-ar fi relatat că ar fi fost răpită şi legată. Ulterior, după ce mama sa a alertat poliţiştii, minora ar fi renunţat la intenţia de a părăsi domiciliul şi s-ar fi oprit pe raza comunei, unde a fost găsită de poliţişti. S-a stabilit faptul că minora nu a fost victima vreunei infracţiuni, fiind încredinţată mamei sale", se menţionează în comunicatul IPJ Iaşi, potrivit Agerpres.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii