Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inaugurare în zi de sărbătoare Şcoala „Constantin Brâncuşi“ din Medgidia are o siglă nouă

ro

22 May, 2014 00:00 4071 Marime text
Liderii administraţiei locale din Medgidia au avut ieri o zi plină. Primarul Marian Iordache şi viceprimarul Luminiţa Vlădescu au fost invitaţi să participe la aniversarea Şcolii Gimnaziale „Constantin Brâncuşi“, precum şi la slujba de hram care a avut loc la Biserica „Sfinţii Constantin şi Elena“ din Valea Dacilor.

Cu ocazia zilei unităţii de învăţământ, primarul Marian Iordache şi viceprimarul Luminiţa Vlădescu au inaugurat şi noua siglă a şcolii. Manifestările au continuat la Casa de Cultură „Ioan N. Roman“, unde s-a desfăşurat o festivitate de premiere a elevilor care au obţinut rezultate foarte bune la olimpiadele naţionale. Marian Iordache şi Luminiţa Vlădescu au înmânat diplome şi medalii olimpicilor, cu acest prilej aniversar subliniind: „Ne bucurăm nespus atunci când aflăm că elevii din comunitatea locală fac cinste municipiului Medgidia, că îşi onorează părinţii şi şcoala prin rezultatele extraordinar de bune pe care le obţin la olimpiadele naţionale! Ne mândrim cu ei şi vrem să ne asigurăm că le putem oferi un viitor bun, pentru ca generaţiile care urmează să fie din ce în ce mai bune“.
Edilii au fost prezenţi şi la Biserica „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena“ din Valea Dacilor (sat arondat municipiului Medgidia), unde au luat parte la slujba religioasă de hram.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii