Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înalt oficial de la Baza Aeriană Ramstein, în România Vizită de documentare la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu

ro

21 May, 2021 18:25 1355 Marime text
  • În cadrul vizitei, șeful Statului Major al Forțelor Aeriene, gl.mr. Viorel Pană, a purtat discuții cu aceștia pe probleme specifice Forțelor Aeriene în contextul actual de securitate și modalitățile de susținere a măsurilor de asigurare stabilite de NATO pentru flancul estic al alianței, conform principiului apărării colective, valoare de bază a Alianței Nord Atlantice.
În perioada 19-20.05.2021, delegația condusă de Brent Bohne, Political Advisor (Polad) la Comandamentul Aerian Aliat (AIRCOM), Ramstein, Germania, a efectuat o vizită de lucru în România, la invitația Ambasadei SUA la București.

În cadrul vizitei, șeful Statului Major al Forțelor Aeriene, gl.mr. Viorel Pană, a purtat discuții cu aceștia pe probleme specifice Forțelor Aeriene în contextul actual de securitate și modalitățile de susținere a măsurilor de asigurare stabilite de NATO pentru flancul estic al alianței, conform principiului apărării colective, valoare de bază a Alianței Nord Atlantice.

În programul activității desfășurate de către delegație în România, au fost efectuate și vizite de documentare la Baza 90 Transport Aerian “Comandor Aviator Gheorghe Bănciulescu”, la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu și la Baza 86 Aeriană “Locotenent aviator Gheorghe Mociorniță”.

Sursa foto: Facebook/Forţele Aeriene Române
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii