Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În urma sesizărilor venite din partea constănțenilor Au început lucrările de punere în siguranță a podului suspendat din Parcul Tăbăcărie

ro

11 Jun, 2021 15:39 2019 Marime text
  • Primăria Constanța face apel la locuitorii municipiului să sesizeze orice problemă întâmpină în oraș accesând platforma https://sesizari.primaria-constanta.ro/.
În urma sesizărilor venite din partea cetățenilor cu privire la faptul că podul suspendat din Parcul Tăbăcărie este deteriorat, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a demarat de urgență lucrările de punere în siguranță a acestuia.
 
Angajații administratorului drumului public au sudat o bară a podului care era desprinsă, au înlocuit bucata de balustradă care lipsea și au întărit podina.
 
În scurt timp, Primăria Constanța va demara procedura de achiziție pentru ca toate podețele din parcul Tăbăcărie și Satul de Vacanță să fie reparate.
 
Primăria Constanța face apel la locuitorii municipiului să sesizeze orice problemă întâmpină în oraș accesând platforma https://sesizari.primaria-constanta.ro/. Constănțenii pot să-și creeze cont de utilizator și să depună sesizări pe diverse domenii/categorii. Pot fi atașate poze și specificată locația pe harta digitală.
 
Vă invităm să utilizați cu încredere serviciile electronice puse la dispoziția dvs de Primăria Municipiului Constanța. Viitorul este al instituțiilor care își simplifică activitatea proprie, simplificând astfel, cu ajutorul tehnologiei, viața celor care au nevoie de serviciile oferite., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii