Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În stațiunea Mamaia, deșeurile sunt colectate doar în timpul nopții. Ce amenzi riscă cei care nu respectă regulile (galerie foto)

ro

02 Jul, 2020 14:04 1083 Marime text

 
• Agenții economici trebuie să depoziteze în incinta unității deșeurile adunate în timpul zilei.
 
Primăria Municipiului Constanța atenționează persoanele juridice din stațiunea Mamaia că, de la 1 iulie 2020, deșeurile vor fi colectate doar în timpul nopții.
 
În acest context, se  face apel la agenții economici care desfășoară activități comerciale în stațiunea Mamaia să depoziteze deșeurile adunate în timpul zilei în incinta magazinului / restaurantului / hotelului și să le scoată pentru a fi ridicate doar în cursul nopții.
 

În acest fel, turiștii sau persoanele care tranzitează stațiunea vor putea admira marea și se vor putea bucura de ceea ce le oferă stațiunea, fără să fie «bombardați» de mirosul îngrozitor al deșeurilor și de priveliștea dezolantă a unor gunoaie expuse sau aruncate pe domeniul public. Doar împreună putem avea un oraș curat!, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Constanța.

 
Reprezentanților societăților comerciale le este amintit, potrivit sursei citate, că, dacă vor scoate deșeurile în afara orelor menționate în graficul de ridicare ce le va fi comunicat, riscă amenzi cuprinse între 500 și 1.000 de lei, conform prevederilor Hotărârii Consiliului Local nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activității de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța.
 
Sursa foto: Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii