Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În perioada minivacanței de Sfânta Maria, CFR Călători suplimentează trenurile

ro

12 Aug, 2019 16:58 1598 Marime text
În contextul unui trafic crescut prilejuit de Sărbătoarea Sfintei Maria, CFR Călători operează trenurile folosind capacitatea de transport maximă tehnic disponibilă. Zilnic, sunt puse în circulație peste 1050 de trenuri care asigură serviciul public de transport feroviar de pasageri.

În zilele de 14, 15, 16, 17, 18 august, va circula suplimentar

IR 12583 pe ruta Bucureşti Nord (plecare 11:15) – Constanţa (sosire 13:37). Trenul va avea opriri în staţiile Ciulniţa (12:16), Feteşti (12:38), Cernavodă Pod (12:54) şi Medgidia (13:12).

Pentru a preîntâmpina situațiile neplăcute generate de epuizarea locurilor la trenuri, CFR Călători recomandă pasagerilor să își programeze din timp călătoria către destinațiile dorite, să folosească toate trenurile puse la dispoziție de CFR Călători din graficul unei zile de circulație și să îşi cumpere cu ANTICIPAȚIE legitimaţiile de călătorie utilizând toate canalele de distribuție.

În plus, pentru cumpărarea în avans a legitimaţiilor de călătorie se acordă reduceri între 10% şi 25%, iar la cumpărarea ONLINE se adaugă un discount de 5%. De asemenea, se pot alege şi alte variante tarifare care acordă reduceri la transport prin ofertele comerciale. Detalii pe www.cfrcalători.ro, secțiunea Trafic intern/oferte.

În toată luna August pot să apară vârfuri importante de trafic ce vor solicita la maximum capacitatea de transport pusă la dispoziție, pe următoarele relații:

- spre/dinspre Litoral – zilnic, până la data de 15 septembrie, cu creșteri semnificative ale vânzărilor îndeosebi pentru sărbătorile legale și zilele de sfârșit de săptămână;

- spre/dinspre Valea Prahovei – în special în zilele de sfârșit de săptămână și sărbători legale;
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii