Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În municipiul Constanța vor fi amenajate noi treceri de pietoni (galerie foto)

ro

09 Jun, 2020 16:14 2021 Marime text

• Trecerile vor fi trasate în locuri cu risc crescut de accidente rutiere

Mai multe treceri de pietoni vor fi amenajate în Constanța.

Siguranța participanților la trafic este prioritară pentru Primăria Municipiului Constanța. În acest sens, echipele SC Confort Urban SRL vor trasa mâine noapte noi treceri de pietoni în locuri cu risc crescut de accidente rutiere. Acestea vor fi amenajate pe Șoseaua Mangaliei, la intersecția cu strada Theodor Burada și pe strada Prelungirea Micsunelelor, la intersectia cu strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu, este mesajul Primărei Constanța.


Măsura a fost luată de Comisia de Circulație în urma solicitărilor primite de la cei care locuiesc în zonă, cu avizul Poliției Rutiere.

Primăria Municipiului Constanța va înființa treceri de pietoni în zonele în care situația o va impune, este mesajul instituției.


Sursa foto: Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nicolae 09 Jun, 2020 17:36 Dar o trecere pentru pietoni modernizata pe bd.1 Decembrie 1918 in dreptul blocurilor L18-L19, cand se va realiza? S-a facut un studiu de trafic pietonal si a rezultat ca nu se justifica? Sau canalizatia Radet este o piedica? Exista spatiu suficient daca se renunta la zonele de parcare .