Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În aşteptarea desemnării oficiale a candidaţilor la Primărie şi la Consiliul Judeţean Stavrositu - „Nu convoc CCL, pentru că nu am încă numele candidatului în clar!"

ro

28 Feb, 2012 00:00 1112 Marime text

stavro-MariaStavrositu002.jpg90 de zile, atât au mai rămas până la campania electorală a localelor din acest an.

În plin proces de încropire a unei contraofensive pentru Uniunea Social Liberală, democrat-liberalii nu dau semne că se grăbesc prea tare în desemnarea candidaţilor. Abia în prima jumătate a lunii martie se vor realiza la nivel naţional sondajele de opinie care vor „da" sprinterii pentru Primării şi Consilii Judeţene.

„Nu mă grăbesc să convoc Consiliul de Coordonare Local (CCL) pentru că nu am încă în clar numele candidatului la Primărie. Avem nişte propuneri. Aşteptăm sondajele, apoi vom anunţa candidatul", spune Maria Stavrositu, preşedintele organizaţiei municipale a PDL Constanţa.

În privinţa listelor de consilieri, procedura de desemnare va fi împinsă cu siguranţă până către luna aprilie, apreciază liderul de la municipiu. „Depunerea candidaturilor se va încheia odată cu luna februarie, urmează analiza acestora şi în final vom face şi listele cu cei care îşi doresc un mandat de ales local pentru intervalul 2012 - 2016", apreciază Stavrositu.

În final, preşedintele organizaţiei municipale a mai precizat că, în orice caz, înainte de CCL ar trebui organizat un Consiliul de Coordonare Judeţean, acest for urmând să valideze candidaţii din judeţ.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii