Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Impozit majorat cu 500% de Primăria Constanţa pentru o firmă cipriotă. Iată despre ce este vorba (document)

ro

26 Dec, 2017 13:00 2700 Marime text
Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat de primarul Decebal Făgădău în şedinţă ordinară, joi, 28 decembrie 2017.
 
Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat de primarul Decebal Făgădău în şedinţă ordinară, joi, 28 decembrie 2017. Pe masa aleților locali se va afla și proiectul de hotărâre privind majorarea cu 500% a impozitului pe teren, pentru terenul situat în municipiul Constanța, B-dul I.C. Brătianu nr.14, proprietatea S.C. Tectonics Project S.R.L., ca urmare a constatării stării tehnice de teren neîngrijit.
 
Registrul Comerțului despre Tectonics Project SRL
 
Înființată în anul 2008, societatea Tectonics Project SRL are sediul social în Bucureşti, Șoseaua Colentina. Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Firma este deținută de Shongo Holdings Limited, cu sediul în Cipru, Nicosia. Georgios Pitsinos, născut pe  25.05.1963, în Atena, Grecia este administrator. Tectonics Project SRL se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
În secțiunea Documente puteți consulta proiectul de hotărâre privind majorarea cu 500% a impozitului pe teren, pentru terenul situat în municipiul Constanța, B-dul I.C. Brătianu nr.14, proprietatea SC Tectonics Project SRL.
 
citeste si:

Elenii isi trag zece etaje pe Mamaia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii