Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini șocante Accident grav pe Dunăre. Un caiac cu sportivi, lovit în plin de o barcă de agrement. Un minor, rănit (video)

ro

13 Jul, 2021 18:02 2258 Marime text
  • Poliţiştii Postului Transporturi Navale Orşova, în colaborare cu Căpitănia Orşova, au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
O barcă cu motor a lovit, astăzi, un caiac pe care aflau patru tineri, pe Dunăre, în zona Orşova.

În urma impactului, un minor a fost rănit, fără a necesita spitalizare.

„Astăzi, ora 12,30, pe fluviul Dunărea, în zona municipiului Orşova, o ambarcaţiune de agrement a intrat în coliziune cu un caiac, în care se aflau patru persoane.

În urma impactului, a rezultat rănirea unui minor, care a fost transportat la o unitate medicală pentru investigaţii de specialitate, fără a necesita spitalizarea.

Persoanele implicate au fost recuperate din apă şi conduse, în siguranţă, la mal", informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi.


Poliţiştii Postului Transporturi Navale Orşova, în colaborare cu Căpitănia Orşova, au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurările care au condus la producerea acestui eveniment.

Incidentul a fost filmat dintr-o altă ambarcaţiune. Potrivit anchetatorilor, cei patru tineri din caiac se aflau la antrenament. Sursă foto și video: Facebook.com / Ivascu Alexandru și Poliția de Frontieră
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii